Batman’da feci olay! 2 yamaç paraşütçüsü karayolunun ortasına çakılarak hayatlarını kaybetti

Batman'ın Gercüş ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Delta kanat uçuşu yaparken kara yoluna düşen Emin Çoban (41) ve Ali Özkan (48), yaşamını yitirdi. Kazayla ilgili başlatılan inceleme ve soruşturma devam ediyor

Batman'ın Gercüş ilçesi Ayrancı Tepesi´nde öğle saatlerinde delta kanat yapmak için havalanan Emin Çoban (41) ve Ali Özkan (48), kısa süre sonra bilinmeyen nedenle kara yoluna düştü.

Batman’da feci olay! 2 yamaç paraşütçüsü karayolunun ortasına çakılarak hayatlarını kaybetti

HER İKİ YARALIDA KURTARILAMADI 

 İhbar üzerine bölgeye jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan Çoban ve Özkan, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Ancak her iki yaralı da doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Batman’da feci olay! 2 yamaç paraşütçüsü karayolunun ortasına çakılarak hayatlarını kaybetti - Resim : 2

SON GÖRÜNTÜLERİ CEP TELEFONU KAMERASINDA

Batman'ın Gercüş ilçesinde kara yoluna yelken (delta) kanat ile düşerek yaşamını yitiren Emin Çoban (41) ve Ali Özkan’ın (48), uçuş yaparken çekilen son görüntüleri ortaya çıktı.

Batman’da feci olay! 2 yamaç paraşütçüsü karayolunun ortasına çakılarak hayatlarını kaybetti - Resim : 3

DHA

Batman’da feci olay! 2 yamaç paraşütçüsü karayolunun ortasına çakılarak hayatlarını kaybetti ile ilgili etiketler Batman yamaç paraşütü Yola çakıldı Hayatlarını kaybettiler
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.