Batman’da arazi anlaşmazlığında pompalı tüfekler konuştu: 3 ağır yaralı

Batman'da akraba oldukları öğrenilen iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi ağır yaralandı. Pompalı tüfeklerin kullanıldığı kavgada bir araç da ateşe verildi.

Batman'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi ağır yaralandı.

POMPALI TÜFEKLER KONUŞTU

Belde Mahallesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle akraba oldukları belirtilen iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Pompalı tüfeklerin kullanıldığı kavgada bir araç da ateşe verildi.

YARALILARDAN İKİSİNİN DURUMU AĞIR

Silahlı kavgada yaralanan Hüsnü D. (37) özel bir hastaneye, Mazlum D. (24) ile Hakan D. (37) ise Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yaralılardan 2'sinin durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Batman’da arazi anlaşmazlığında pompalı tüfekler konuştu: 3 ağır yaralı ile ilgili etiketler Batman arazi kavgası pompalı tüfek

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.