Batı'nın iki yüzlülüğünü eleştiren Suudi Prens'e Fransız gazeteciden şok sözler!

Fransız haber kanalı La Chaîne Info'da Batı'yı İsrail ve Rusya tutumu üzerinden eleştiren Suudi Prens Turki el Faysal'a Fransız moderatörün cevabı pes dedirtti. Moderatörün "Demokratik bir emperyalizm ile diktatörlük olan emperyalizmi aynı kefeye mi koyuyorsunuz?" sözleri büyük tepki çekti.

Fransız haber kanalı La Chaîne Info'da açıklamalarda bulunan Suudi Prens Turki el Faysal BM'nin İsrail ve Rusya tutumunu eleştirdi. 

"İSRAİL KARARLARI UYGULANMIYOR, RUSYA İÇİN ÇIKAN KARARLAR DERHAL UYGULANIYOR"

"BM’nin İsrail hakkında verdiği kararlar var, 1967 senesinden beri Batı tarafından uygulanmıyor." diyen Suudi Prens, "Rusya için çıkan kararlar derhal uygulanıyor, iki yüzlülük." ifadelerini kullandı. 

Suudi Prens Faysal'ın bu sözlerinin ardından gazeteci,  "Demokratik bir emperyalizm ile diktatörlük olan emperyalizmi aynı kefeye mi koyuyorsunuz?" sorusunu sordu.

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt o anları Twitter'dan paylaşarak "Moderatör “İsrail’in, ABD’nin attığı bombalar demokratiktir. Ölseniz bile demokratik bir şekilde ölüyorsunuz. İtiraz etmeyin” demeye getirmiş." yorumunu yaptı. 

 

Batı'nın iki yüzlülüğünü eleştiren Suudi Prens'e Fransız gazeteciden şok sözler! ile ilgili etiketler Suudi Arabistan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.