Batı'da yükselen İslamofobi Ankara'da masaya yatırıldı

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantıda Batı toplumlarında yükselişe geçen yabancı ve islam düşmanlığı konusu ele alındı. Toplantıda değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, Batı'nın uzunca bir süre arkasına saklandığı demokrasi makyajı döküldükçe, ırkçı yüzünün kendisini belli etmeye başladığını söyledi.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirildi.

Toplatının ana gündemi Batı toplumlarında yükselişe geçen yabancı ve islam düşmanlığı konusuydu. 

Toplantıda bu konuda değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batı'nın uzunca bir süre arkasına saklandığı demokrasi makyajı döküldükçe, ırkçı yüzünün kendisini belli etmeye başladığını söyledi.

Toplantıya, kurul üyeleri, İsmail Kahraman (sol 4), Cemil Çiçek (sol 3), Köksal Toptan (sağ 3), Mehmet Ali Şahin (sağ 2), Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü ve Büyükelçi Hasan Doğan (solda), Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı (sol 2) ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun (sağda) da katıldı.

Batı'da yükselen İslamofobi Ankara'da masaya yatırıldı ile ilgili etiketler Yüksek İstişare Kurulu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.