‘Bataklık’tan çıkan kriptolu telefon merkezi!

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, 9 ülkede eş zamanlı olarak yapılan Bataklık Operasyonu'nun perde arkasındaki gerçeklere ulaşmayı sürdürüyor. İşte operasyonun detayları...

Cumhuriyet tarihinin en büyük uyuşturucu operasyonu 'Bataklık', çok yönlü olarak sürüyor. Operasyonda yakalanan kişilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalar sonrası elde edilen yeni delillerle birlikte şahısların sorgulanarak ifade alınması devam ediyor.

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, ülkelerde eş zamanlı olarak yapılan Bataklık Operasyonu'nun perde arkasını araştırmaya devam ediyor. Mevlüt Yüksel'in edindiği özel bilgilere göre, uluslararası uyuşturucu çetesi İstanbul’dan ve boğaza bakan, lüks ve büyük bir AVM ile Recidance’den yönetiliyordu. Uyuşturucu çetesinin en büyük özelliği gemi ve tır gibi çok iyi nakliye araçları filosuna sahip olmasıydı. Yine alınan özel bilgilere göre uyuşturucu çetesi, lüks evler, son model araçlar ile kendisini çok iyi kamufle ediyordu. Ancak, işadamı görünümlü Çetin Gören’in, uyuşturucu ticareti yaptığı ihbarı son yılların en önemli teknik ve fiziki takibini başlattı.

Kolombiya’dan Almanya’ya, Belçika’dan Fransa’ya, Hollanda’dan Türkiye’ye kadar uzanan uyuşturucu ticareti trafiği nasıl çökertildi? Türk polisi Hollanda’daki gizli 'kriptolu telefon merkezini' nasıl ortadan kaldırdı? Çeteye hangi örgüt, neden ve nasıl yardım etti? 

'Bataklık Operasyonu'nun perde arkasının tamamı SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

‘Bataklık’tan çıkan kriptolu telefon merkezi! ile ilgili etiketler uyuşturucu mevlüt yüksel bataklık operasyonu çetin gören

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.