‘Başörtüsü sorunu yok’ diyen Özcan’ın hedef gösterdiği sözleri akıllara geldi

Türkiye’de başörtüsü sorunu kalmadığını savunarak Anayasa değişikliğinin gereksiz olduğunu öne süren CHP’li Bolu Belediye Başkanı Özcan’ın, bir kadını tesettürlü olduğunu vurgulayarak hedef gösterdiği mide bulandıran sözleri akıllara geldi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘başörtüsü’ çıkışını değerlendiren Bolu Belediye Başkanı Özcan, Kılıçdaroğlu için, “Kamuoyunun anlamadığı ‘niye yaptı şimdi durup dururken’ dediği çıkışlar yapıyor.” ifadelerini kullandı.

Başörtüsü sorunu kalmadığını ileri süren CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Başörtüsü ile ilgili bir sorun mu kaldı memlekette? Bu süreçte başını kapatan da var, açan da var. Bu zaten toplumsal bir mutabakat ile çözülmüştü.” dedi.

Özcan’ın açıklamaları, kendisinden yardım isteyen bir kadına yönelik mide bulandıran tavırlarını akıllara getirdi.

TANJU ÖZCAN NE DEMİŞTİ? 

Irkçı ve ahlaksız söylemleriyle adından söz ettirmeyi başaran Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, katıldığı bir programda kendisinden yardım isteyen bir hanımefendi ile yaşadığı olayı anlatmıştı.

Mahremiyeti yerli bir etmesinin yanı sıra konuyu farklı yere çeken Özcan, söz konusu kadının tesettürlü olduğunu vurgulayarak şu sözleri kullanmıştı:

“Tesettürlü bir hanımefendi geldi yanıma. ‘Tanju Bey bir konu var konuşabilir miyiz?’ dedi. Özel değilse burada anlatabilir misiniz? dedim. ‘Benim bebeğim olmuyor da bana yardımcı olabilir misiniz?’ dedi. Hanımefendi ben size nasıl yardımcı olabilirim o konuda dedim. Meğer kadıncağız tüp bebek tedavisi görmek istiyormuş. Bebeğim olmuyor bana yardımcı olabilir misiniz diye konuya girince…”

‘Başörtüsü sorunu yok’ diyen Özcan’ın hedef gösterdiği sözleri akıllara geldi ile ilgili etiketler Tanju Özcan CHP başörtüsü
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.