Başörtülü kadınlara hakaret etmesine rağmen hâlâ İBB'den maaş alıyor

İBB'ye bağlı İSMEK'te başörtülü kadınlara hakaret ettiği gerekçesiyle genel sekreter görevinden uzaklaştırılan Yeşim Meltem Şişli'nin belediyeden maaş almaya devam ettiği oraya çıktı. Denetim Komisyonu'nun raporunda daha önceki göreviyle bağlantılı olarak yürüttüğü şirket yönetim kurulu görevinden de uzaklaştırılaması gerektiğinin altı çizildi.

İSMEK'TE başörtülü kadın bölge sorumlularına hakaret ve ahlaksız tekliflerde bulunduğu iddiasıyla hakkında dava açılan ve genel sekreter yardımcılığı görevinden uzaklaştırılan Yeşim Meltem Şişli'nin İBB iştiraki İSFALT'ta yönetim kurulu başkanvekili görevi yürüttüğü ortaya çıktı.

Başörtülü kadınlara hakaret etmesine rağmen hâlâ İBB'den maaş alıyor

Sabah gazetesinden Barış savaş'ın haberine göre, İBB Denetim Komisyonu raporuna yansıyan detayda Şişli'nin İSFALT yönetim kurulu başkanvekilliği görevini yürüttüğü tespitine yer verilerek "Genel sekreter yardımcılığı görevinden uzaklaştırılan kişinin bu göreviyle bağlantılı olarak verilen şirket yönetim kurulu üyeliğinden de uzaklaştırılması gerekir" denildi.

Şişli, İSMEK'teki başörtülü kadınları, "Yaz sıcağında başörtüsünü nasıl takabiliyorsunuz? Zor olmuyor mu öyle kapalı olmak, ayrıca birçoğunuz da bekârsınız isterseniz sizi bu akşam itfaiyecilerle bir araya getirelim tanışırsınız' sözleriyle aşağılayıp hakaret etmişti.

Başörtülü kadınlara hakaret etmesine rağmen hâlâ İBB'den maaş alıyor ile ilgili etiketler İSMEK İBB maaş hakaret Kadın başörtüsü Yeşim Meltem Şişli
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.