Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon Tenerife

Basketbol Şampiyonlar Ligi'nin 2022 Dörtlü Finali, İspanya’nın Bilbao kentinde oynandı. Lenovo Tenerife, BAXI Manresa’yı 98-87'lik skorla mağlup ederek şampiyon oldu. Şampiyonada En Değerli Oyuncu (MVP) ödülünü de Tenerife’den Marcelinho Huertas aldı.

Basketbol Şampiyonlar Ligi’nin (BCL) 2022 Dörtlü Finali, İspanya’nın Bilbao kentinde oynanan üçüncülük ve final maçlarıyla sona erdi.

On bin kişilik Bilbao Arena’daki finalde karşılaşan iki İspanyol takımından Tenerife, Manresa’yı 98-87 mağlup ederek şampiyon oldu.

Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon Tenerife

Üçüncülük maçında ise İsrail’in Hapoel U-NET Holon Takımını 88-68 yenen Almanya’nın MHP RIESEN Ludwigsburg takımı bronz madalyanın sahibi oldu.

Diğer yandan En Değerli Oyuncu (MVP) ödülünü ise Tenerife’den Marcelinho Huertas aldı.

 

Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon Tenerife ile ilgili etiketler şampiyon İspanya Tenerife Basketbol Şampiyonlar Ligi Bilbao Arena
GÜNÜN VİDEOSU

Taksiciden kadın İETT şoförüne saldırı! Tehditler savurup camı yumrukladı...

Üsküdar'da bir taksici yol verme nedeniyle tartışma yaşadığı kadın İETT otobüsü şoförüne tehditler savurup hakaretlerde bulundu. Otobüsün camını da yumruklayan gözü dönmüş taksici gözaltına alındı. Dehşet anları kamerada.