Kuşları ölen çift felç geçirdi!

Ankara'da yaşayan Z.E ve N.E isimli yaşlı bir çift, kuşlarının ölümüyle yıkıldı. Üzüntüden peş peşe felç geçiren çift yere yığılırken, alt katta oturan ailesini kontrole gelen kızları da onları görünce bayıldı. Komşuların sağlık ekiplerine haber vermesiyle aile fertleri hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre olay Ankara'nın Çankaya ilçesinin Bahçelievler semtinde meydana geldi.

Baba Z.E. besledikleri ve büyük bir sevgiyle bağlı oldukları kuşlarının öldüğünü fark etti. Kuşunun ölümü nedeniyle büyük bir üzüntü yaşayan Z.E. rahatsızlanarak felç geçirdi.

FELÇ GEÇİREN KOCASINI GÖRÜNCE O DA YERE YIĞILDI

Kuşunun üzüntüsünden yere yığılan eşini gören anne N.E. ise bu durumu kaldıramadı. Hem kuşunun ölümü hem de eşinin o halde oluşunu kaldıramayan yaşlı kadın da felç geçirerek yere yığıldı.

Kuşları ölen çift felç geçirdi!

ANNE VE BABASINI GÖREN KIZLARI DA BAYILDI

Ailenin üst katında oturan kızları ise anne ve babasından haber alamayınca evlerine gitti. Kapıyı açtığında annesi ve babasını yerde yatmış halde gören kızları da olayın etkisiyle şok geçirerek bayıldı.

DOĞAL GAZ KAÇAĞINDAN ŞÜPHELENDİLER

Peş peşe felç geçiren yaşlı çifti ve bayılan kızlarını yerde yığılmış bir şekilde gören komşular ise doğal gaz zehirlenmesinden şüphelenerek polise, 112 Acil Servis ekiplerine ve Başkentgaz yetkililerine haber verdi. Ekiplerin olay yerinde yaptığı araştırmada evde doğal gaz kaçağı olmadığı belirlendi.

Kuşları ölen çift felç geçirdi! - Resim : 2

YAŞLI ÇİFT HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI

112 ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından gelç geçiren yaşlı çift hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı

 İHA

Kuşları ölen çift felç geçirdi! ile ilgili etiketler Ankara Anne baba doğal gaz Felç kuş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.