Başkan Tuna'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iki saatlik brifing...

Göreve geleli 2 hafta olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna, Beştepe’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 2 saat projelerle ilgili brifing verdi. Masada Ankapark, belediyenin mali yapısı ve bürokratların listesinin olduğu konuşuluyor.

Sabah Gazetesi'nden Aykut Gören'in haberine göre; Melih Gökçek'in istifasının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı olan Doç. Dr. Mustafa Tuna, ilk iş olarak daire başkanları ile tek tek görüşerek projeler hakkında brifing almaya başlamıştı. Büyükşehir Belediyesi'ndeki üst düzey bürokratlar ile belediye şirketlerinin yönetim kurullarında yer alan kişilerin istifasını isteyen Tuna, göreve geldikten iki hafta sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Beştepe'de görüştü. Başkan Tuna, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iki haftalık süreç içerisinde gerçekleştirdiği icraatlarla ilgili brifing verdi.

PROJELER MASADA

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde saat 16.30 sıralarında başlayan görüşme yaklaşık 2 saat sürdüğü öğrenildi. Büyükşehir Belediyesi kulislerinde konuşulanlara göre Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanına çok fazla dosya ile gittiği iddia edildi. Götürülen dosyalar içerisinde ise Ankapark ve Kanal Ankara gibi projelerin yer aldığı öğrenildi. Tuna'nın Erdoğan'la yaptığı görüşmede bir diğer önemli gündem maddesinin ise belediyenin mali yapısı ile ilgili son durumun olduğu öğrenildi.

İSTİFALARI İSTEMİŞTİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, bilindiği üzere üst düzey bürokratlar ile belediye şirketlerinin yönetim kurulunda yer alan isimlerin istifasını istemişti. Bazı bürokratların istifasını işleme koyan Tuna'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Büyükşehir Belediyesi ve şirketlerinde bulunan isimlerin listesini sunduğu iddia edildi.

'BİLGİ ARZ ETTİK'

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, görüşmenin ardından sosyal medya hesabında konuya ilişkin açıklama yaptı. Başkan Tuna yaptığı paylaşımda, "Sayın Cumhurbaşkanımız bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bizi kabul etti. Yaklaşık 2 saat süren görüşmede Sayın Cumhurbaşkanımıza yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi arz ettik" ifadelerini kullandı.

Başkan Tuna'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iki saatlik brifing... ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan mustafa tuna brifing
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.