Başkan Şenel ve eşinin vurulmasında yeni gelişme! O isim de gözaltına alındı...

Burdur'un Yeşilova ilçesi Belediye Başkanı Mümtaz Şenel (68) ile eşi Fatma Şenel'in (64) evlerinde silahlı saldırıya uğraması sonrasında azmettirici olduğu iddiasıyla tutuklanan Evren Erdem'in oğlu N.E.E., sosyal medyadan "Ölü Yeşilova Belediye Başkanı, Allah rahmet eylesin" notuyla bıçak fotoğrafı paylaştığı gerekçesiyle gözaltına alındı. İfadesinin ardından şüpheli, Burdur sınırlarına girmeme kaydı ve adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Burdur'un Yeşilova ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşi Fatma Şenel, Koyunlar Çeşme Mahallesi'ndeki evlerine 20 Nisan günü saat 04.30'da gelen kimliği belirsiz kişiler tarafından ayaklarından vuruldu.

İlk tedavileri Yeşilova Devlet Hastanesi'nde yapılan Şenel çifti daha sonra Burdur Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Başkan Şenel burada sol ayağından ameliyat edildi. Şenel çifti 4 günlük tedavinin adından taburcu oldu. 

Başkan Şenel ve eşinin vurulmasında yeni gelişme! O isim de gözaltına alındı...

Başkan Mümtaz Şenel olayın mülkiyeti belediyeye ait Salda Gölü kenarındaki Salda Lake Oteli’nin ruhsatının iptal edilmesi sebebiyle gerçekleştiğini ileri sürmüştü. Olayla ilgili gözaltına alınan 13 şüpheliden saldırının azmettiricisi olduğu iddia edilen Evren Erdem ile Şenol Gürcan ve Deniz Bağ tutuklanarak, Burdur Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Başkan Şenel ve eşinin vurulmasında yeni gelişme! O isim de gözaltına alındı... - Resim : 2

GÖZALTINA ALINIP BIRAKILDI

Tutuklanan Evren Erdem'in oğlu N.E.E. ise olayın ardından sosyal medya hesabında bıçak fotoğrafının altına, "Ölü Yeşilova Belediye Başkanı, Allah rahmet eylesin" notuyla bir paylaşım yaptığı gerekçesiyle Antalya'da gözaltına alındı.

N.E.E., Antalya Adliyesi'nde SEGBİS aracılığıyla ifade verdi. N.E.E., Yeşilova Sulh Ceza Hakimliği'nce Burdur sınırlarına girmeme kaydı ve adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

N.E.E.'nin savunmasında paylaşımı kendisinin yapmadığını, hesabının çalındığını ileri sürdüğü öğrenildi.

Başkan Şenel ve eşinin vurulmasında yeni gelişme! O isim de gözaltına alındı... ile ilgili etiketler Burdur Salda Gölü Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel saldırgan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.