Başkan Şadi Yazıcı'dan, kısıtlama günlerinde evde izlenebilecek 10 film önerisi

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması sürecinde evlerinde bekleyen vatandaşlar için 10 biyografi filmi tavsiye etti.

Sosyal medya platformu Youtube üzerinde bilim, teknoloji ve hayata dair tüm konular hakkında bilgi ve düşüncelerini aktardığı kişisel kanalında Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, biyografi filmlerinden oluşan 10 filmlik bir liste yaparken ilk sıraya 2014 yapımı 'Her Şeyin Teorisi' isimli filmi koydu. İkinci sırada Steve Jobs’un hayatını anlatan film ve üçüncü sırada Akıl Oyunları isimli film yer aldı.

Başkan Şadi Yazıcı'dan, kısıtlama günlerinde evde izlenebilecek 10 film önerisi


''EVLERİMİZDE YAPABİLECEĞİMİZ EN İYİ AKTİVİTELERDEN BİRİ FİLM İZLEMEK''

Başkan Yazıcı, filmlerin insanlara bir şeyler katmasının önemini vurgulayarak, ”Özellikle tam kapanmanın da konuşulduğu bu günlerde evlerimizde yapabileceğimiz en iyi aktivitelerden bir tanesi film izlemektir. Film izlerken de izlediğimiz filmin bize bir şeyler katmasıdır. Bu nedenle sizlere 10 adet biyografi filmi önereceğim” dedi.

Başkan Yazıcı’nın önerdiği 10 biyografi filmi ise şöyle:

10- Lorenzo’nun Yağı

9- Cesur Yürek

8- 127 Saat

7- Ali

6- Lincoln

5- Piyanist

4- Gizli Sayılar

3- Akıl Oyunları

2- Steve Jobs

1-Her Şeyin Teoirisi

 

Başkan Şadi Yazıcı'dan, kısıtlama günlerinde evde izlenebilecek 10 film önerisi ile ilgili etiketler şadi yazıcı Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı film önerisi kısıtlama
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.