Başkan Erdoğan teröristlerden temizleneceğini açıklamıştı! Polis Özel Hareket timleri yola çıktı

Suriye'ye Fırat Kalkanı bölgesinde görev yapmak üzere Polis Özel Harekat timleri ile araçları ile birlikte Kilis’e geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Tel Rıfat ile Membiç’in teröristlerden temizleneceğini açıklamasından sonra güvenlik güçlerimizin Suriye sınırındaki hazırlıkları günden güne artıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Tel Rıfat ile Membiç’in teröristlerden temizleneceğini açıklamasından sonra Türkiye’nin çeşitli illerinden yola çıkan polis özel hareket timleri Kilis’e ulaştı.

Başkan Erdoğan teröristlerden temizleneceğini açıklamıştı! Polis Özel Hareket timleri yola çıktı

SURİYE SINIRINDA HAZIRLIKLAR ARTIYOR

Güvenlik güçlerimizin Suriye sınırındaki hazırlıkları günden güne artarken, bölgede halihazırda bulunan askeri varlığa takviye için Türkiye’nin çeşitli illerinden takviye ekipleri yola çıktı.

Başkan Erdoğan teröristlerden temizleneceğini açıklamıştı! Polis Özel Hareket timleri yola çıktı - Resim : 2

TİMLER VARIŞ NOKTASINA ULAŞTI

Gaziantep üzerinden gelen Polis Özel Harekat timlerini taşıyan 9 otobüs, 9 mayına dayanıklı zırhlı araçlarla ve mühimmatlarını taşıyan araçlar ile birlikte Kilis üzerinden Öncüpınar Sınır Konaklama tesisleri ile Özel Hareket Şube Müdürlüğü yerleşkesine geldi.

Başkan Erdoğan teröristlerden temizleneceğini açıklamıştı! Polis Özel Hareket timleri yola çıktı - Resim : 3

İHA

Başkan Erdoğan teröristlerden temizleneceğini açıklamıştı! Polis Özel Hareket timleri yola çıktı ile ilgili etiketler Suriye Kilis Fırat Kalkanı Polis Özel Harekat timleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.