Başkan Arda Turan için özel uçakla Barcelona'da

Arda Turan ile presipte anlaşan Medipol Başakşehir, İspanyol kulübüyle de el sıkıştı. Başkan Gümüşdağ, bu sabah saatlerinde özel uçakla Barcelona'nın yolunu tuttu.

Arda Turan transferini bitirmek için Barcelona'ya giden İstanbul ekibi, Katalan ekibiyle yapılacak son görüşmelerin ardından transfer şekillenecek.

ÜCRETİN YARISINI BARCELONA ÖDEYECEK

Fotomaçın haberine göre, Barcelona'dan senelik net 4 milyon 250 bin Euro kazanan Arda'nın parasının yarısını Katalan ekibinin karşılayacağı belirtildi. Başakşehir ekibi, yıldız futbolcuyu sezon sonuna kadar satın alma opsiyonlu olarak kiralayacak.

İMZA TÖRENİ HAZIRLIĞI

Belek'te kamp yapan Medipol Başakşehir, takımın kaldığı otelde imza töreni için ciddi bir hazırlık yapmakta. Otelin bir salonu tören için kulübün logolarıyla süslendi, masa ve sandalyeler törene özel olarak hazırlandı.

AVCI SİNYALİ VERMİŞTİ

Teknik Direktör Abdullah Avcı, "Arda ile benim Galatasaray altyapısından beri ilişkimiz var. Ailenin büyük oğlu gibidir. Hayatındaki tüm fikir alışverişlerinde de yanında bulunmuş birisiyim. Yılbaşından önce konuştum. Geleceği ile ilgili kararını verirken tekrardan konuşacağız.

"Ona buranın kapısının açık olduğunu kendisi de biliyor. Ama şu an öyle bir gelişme yok. Neler olacak bilmiyorum. Biz yokmuş gibi hareket ediyoruz. Ama Arda gibi isimlerle herkes çalışmak ister. Bunun kararını kendisi verecek. "

"En son yılbaşından önce konuştuk. Yeni yıl için aramıştı, ailemle de görüşür. Bu söylediklerimi o zaman da ona ifade ettim. Bir karar aşamasında. Durumu değerlendirip, ona göre karar vereceğiz" dedi.

Başkan Arda Turan için özel uçakla Barcelona'da ile ilgili etiketler Arda Turan Başakşehir Göksel Gümüşdağ Barcelona uçak
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.