Başka siyaset malzemen mi yok Bekaroğlu!

Gazeteci Buket Aydın, CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu'nun kendisi hakkında yaptığı paylaşımlardan duyduğu rahatsızlığı sosyal medya hesabından dile getirdi. "Artık yazdıklarınız benim için yok hükmünde." diyen Aydın, "Tweet atacağınız zaman beni mention ederek rahatsız etmemenizi rica ediyorum." ifadelerini kullandı. Bekaroğlu, dün de attığı tweette Ahmet Hakan'ı hedef göstermişti.

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Barış Pınarı Harekatı devam ederken, PKK/YPG'lilerin gazetecilere saldırdığı bölgeye giden sunucu Buket Aydın'ın verdiği pozu "Siz sanki defileye çıkmış poz veriyorsunuz. O kadar boyanmaya nasıl zaman buldunuz?" sözleriyle eleştirmişti.

Aydın ise Bekaroğlu'na "Ailemizi geride bırakıp canımızı hiçe sayıp her türlü riski alıp Akçakale’den tüm gelişmeleri sizlere aktarmaya çalışırken terör örgütünün hedefi olmak bizi şaşırtmıyor da sizlerin hedefi olmak çok şaşırtıyor doğrusu" sözleriyle cevap vermişti.

 BUKET AYDIN DAYANAMADI: BENİ RAHATSIZ ETMEYİN

O günden beri konu hakkındaki sessizliğini koruyan Bekaroğlu, bugün bir paylaşım daha yaparak  "'İnsanlar ölüyor, siz haber yapmıyor, gösteri yapıyorsunuz' dediğim için linçle karşı karşıya kalmıştım... Tayfun Atay 'Savaşın pornografisi'ni yazmış... Çok öğretici bir yazı. Tüm gazeteciler ama özellikle Buket Aydın okusun!" ifadelerini kullandı.

Bekaroğlu'nun gündeme gelmek için kendisini kullandığını söyleyen Buket Aydın, Bekaroğlu'na bu durumdan rahatsız olduğunu ve kendisini bir daha mention etmemesini istedi.

Aydın, mesajında şunları söyledi:

"Sizin için üzgünüm. O gün zarif bir şekilde yanlış yaptığınızı ifade etmeye çalışmıştım. Ancak şunu anladım gündem olabilmek adına benden başka çareniz yok. Artık yazdıklarınız benim için yok hükmünde. Tweet atacağınız zaman beni mention ederek rahatsız etmemenizi rica ediyorum."

 Başka siyaset malzemen mi yok Bekaroğlu!

 

"BELDEN AŞAĞI VURMANIN DİK ALASI"

Öte yandan Bekaroğlu dün de yaptığı paylaşımda Ahmet Hakan'ın köşe yazısını paylaşıp Aslı Erdoğan ile ilgili sözleri nedeniyle eleştirmişti.

Hakan ise bu yazıyı yazdığında olaydan haberdar olmadığını ve gerçeği öğrendiğinde gazetenin çoktan basıma girdiğini şu sözlerle açıkladı:

"Dün bu köşede yayınlanan ‘Batı talep ediyor/Aslı arz ediyor’ başlıklı yazı, Aslı Erdoğan’ın yalanlamasından çok önce yazılmıştı. Yalanlama akşam saat 19.00 civarında çıktı. Yalanlamadan benim haberim saat 21.00 gibi oldu. O saat itibariyle gazete baskıya girmişti. Durum böyle olduğu halde CHP’li Mehmet Bekaroğlu’nun “Aslı Erdoğan’ın yalanlamasını herkes duydu, Ahmet Hakan duymadı” diye attığı tweet, belden aşağı vurmanın dik âlâsıdır. Böyle şeylere tenezzül etmeyi Bekaroğlu’na hiç yakıştıramadım."

Başka siyaset malzemen mi yok Bekaroğlu! - Resim : 2

Başka siyaset malzemen mi yok Bekaroğlu! ile ilgili etiketler Ahmet Hakan CHP Buket Aydın Mehmet Bekaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.