Başına gelenler filmleri aratmadı! Şarkıcı Murat Kekilli'ye hırsızlık şoku

Geçtiğimiz günlerde memleketi Adana’ya ziyarete giden sanatçı Murat Kekilli’nin aracı yolda arızalandı. Aracını bir tamirhaneye götüren şarkcının cipi tamirhaneden çalındı. Çalınan cip daha sonra yol ortasında terk edilmiş olarak bulundu.

53 yaşındaki şarıcı Murat Kekilli’nin aracı, memleketi Adana’ya giderken yolda kaldı. Motoru araza yapan lüks cip, çekici yardımıyla bir tamirhaneye götürüldü. Birkaç gün sonra ise Kekilli'nin tamirhanedeki aracı hırsızlar tarafından çalındı.

Başına gelenler filmleri aratmadı! Şarkıcı Murat Kekilli'ye hırsızlık şoku

Başından geçenleri Twitter hesabından takipçileriyle paylaşan Kekilli, ''Amma da ballıyım ha!10 gün önce memlekete ziyarete geldim.Önce aracın motoru arızalandı,çekici ile servise gönderdim.Bir hafta sonra o arızalı aracı çaldılar.Hırsızlar aracı 500 m.ötede stop edince bırakıp kaçmışlar. Tamam hoşgörülüyüm de bari her sabah suları kesmeyin birader!'' ifadelerini kullandı.


Başına gelenler filmleri aratmadı! Şarkıcı Murat Kekilli'ye hırsızlık şoku - Resim : 2

Hırsızlar tarafından çalınan cip 500 metre sonra stop edince hırsızlar bırakıp kaçtı. Ertesi sabah Onur Mahallesi'nde sokağa terk edilmiş bir araç gören vatandaşlar ise polisi aradı. Polisler plaka sorgusundan aracın Kekilli'ye ait olduğunu tespit etti.

Başına gelenler filmleri aratmadı! Şarkıcı Murat Kekilli'ye hırsızlık şoku - Resim : 3


CİP YOL ORTASINDA TERK EDİLMİŞ HALDE BULUNDU

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi Onur Mahallesi'nde meydana geldi. Sabah iş yerine gelen vatandaşlar yol ortasında 34 HR 6999 plakalı cipin terk edilmiş halde olduğunu görünce polise haber verdi.

Başına gelenler filmleri aratmadı! Şarkıcı Murat Kekilli'ye hırsızlık şoku - Resim : 4

CİPİNİ TAMİRHANEDEN ÇALDILAR

Olay yerine gelen ekipler plakadan cipi sorguladığında 3 Haziran günü Turhan Cemal Beriker Bulvarındaki bir oto tamirhanesinden cipin çalındığını belirledi. Ayrıca polis yaptığı ruhsat incelemesinde cipin ünlü sanatçı Murat Kekilli’ye ait olduğunu saptadı.

Başına gelenler filmleri aratmadı! Şarkıcı Murat Kekilli'ye hırsızlık şoku - Resim : 5

Polis ekipleri cipte inceleme yaptı. Yapılan incelemede cipin bagajından Kekilli’nin fotoğrafları da çıktı. Polis zanlıları bulmak için cipte parmak izi çalışması yaptıktan sonra Kekilli ile irtibata geçip cipi teslim etti.


''TAMİRHANE AÇSAYDINIZ ZENGİN OLURDUNUZ''

Çalınan aracına kavuşan Murat Kekilli, hırsızların çalışmayan cipi nasıl çalıştırdıklarını kimsenin anlayamadığını belirterek, Twitter hesabından tepki gösterdi;

''Tabi ki ironi ! Aracın çalışmayan motorunu çalıştırmayı başarıp hırsızlık yapacağınıza tamirhane açsaydınız zengin olurdunuz. Üstelik motoru susuz bırakıp yakmışsınız! Pandemi manyaklarından çektiğimiz yetmiyormuş gibi bir de sizinle uğraşıyoruz!''


 

 

 

 

Başına gelenler filmleri aratmadı! Şarkıcı Murat Kekilli'ye hırsızlık şoku ile ilgili etiketler Murat Kekilli hırsız Hırsızlık Adana çip tamirhane

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.