Basın toplantısına Ronaldo'nun saati damga vurdu!

Juventus'un Şampiyonlar Liginde Manchester United ile oyanacağı maç öncesi düzenlenen basın toplantısında en çok konuşulan olaylardan biri de yıldız oyuncunun kol saati oldu.

Juventus'un Şampiyonlar Liginde Manchester United ile oyanacağı maç öncesi düzenlenen basın toplantısına katılan Cristiano Ronaldo, yeni aldığı saatini adeta görücüye çıkardı. Basın toplantısında saatini göstermek için çabaladığı izlenimi uyandıran Cristiano Ronaldo'nun sürekli elini kaldırmak için adeta bahane kolladığı gözlendi.

SIK SIK SOL ELİNİ KALDIRDI

Fazlaca su için, basın mensuplarını dinlerken çenesini tutan, konuşurken sık sık sol elini kaldıran Cristiano Ronaldo, insanların kolundaki saate odaklanmasına neden oldu. Üzerinde elmas işlemeler bulunduran Cristiano Ronaldo'nun saati, basın toplantısında konuşulanların önüne geçti.

SAATİN FİYATI 7 MİLYON TL

Kimnsenin gözlerini ayıramadığı Cristiano Ronaldo'nun saatinin fiyatını öğrenenler ise duyduklarına inanamadılar. Cristiano Ronaldo, üzerinde 424 elmas parçası bulunan saat için tam 930 bin pound ödedi. Bu para Türk Lirasına çevrildiğinde 7 milyon TL ediyor.

 

Basın toplantısına Ronaldo'nun saati damga vurdu! ile ilgili etiketler Juventus Ronaldo kol saati
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.