Basın dünyasının acı kaybı! Gazeteci-yazar Hıfzı Topuz son yolculuğuna uğurlandı

Basın dünyasının önemli isimlerinden gazeteci yazar Hıfzı Topuz, tedavi gördüğü hastanede 100 yaşında hayatını kaybetmişti. Topuz için İBB Şehir Tiyatroları Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde tören düzenlendi. Topuz'un cenazesi daha sonra, Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı'nda defnedildi.

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede 100 yaşında hayatını kaybeden Hıfzı Topuz için İBB Şehir Tiyatroları Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde cenaze töreni düzenlendi. Saat 11.00'de başlayan törene, Hıfzı Topuz'un eşi Ayşe Topuz, yakınları ve sevenleri katıldı.

EŞİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU!

Hıfzı Topuz'un eşi Ayşe Topuz, tören sırasında gerçekleştirdiği konuşmada göz yaşlarına hakim olamadı. Saygı duruşu ile başlayan törende Hıfzı Topuz için hazırlanan kısa videonun da gösterimi yapıldı. Tören sonunda Topuz'un Türk Bayrağı'na sarılı cenazesi saygı geçidi eşliğinde salondan çıkarılarak Teşvikiye Camii'ne götürüldü. Teşvikiye Camii'nde öğe vaktini kılınan cenaze namazına, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu birlikte, Topuz ailesine taziye dileklerini iletti. Cenaze namazı sonrası Topuz'un naaşı defnedilmek üzere Feriköy Mezarlığı'na götürüldü.

Basın dünyasının acı kaybı! Gazeteci-yazar Hıfzı Topuz son yolculuğuna uğurlandı ile ilgili etiketler gazeteci
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.