Başhekim yardımcısından kadınlara yönelik tepki çeken sözler: Gelen tepkiler sonrası paylaşımını sildi

Konya Numune Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Hasan Hüseyin Uysal'ın sosyal medyada kadınlara yönelik bir paylaşım yaptı. Uysal'ın kadınları hedef aldığı paylaşımına çok sayıda tepki geldi. Uysal, gelen tepkiler sonrası paylaşımını sildi.

Konya Numune Hastanesi'nde başhekim yardımcısı olarak görev yapan Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Göz Hasan Hüseyin Uysal'ın kadınlar hakkındaki paylaşımı sosyal medyada büyük tepki çekti.

Sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda kadınlara yönelik çirkin ifadeler kullanan Uysal, “Toplumun en zayıf yanı da en kuvvetli yanı da kadın. Konya’da bile göbeği, göğüslerinin yarısı, omuzları, bacak uyluğunun %80’i açık tipler türedi. Bu teşhir, ‘beden görseli satma’ değil mi? Beden satmaya giden yol, fa..şelik yolu değil mi? Cariyeler örtünmezmiş. Cariye mi bunlar!” dedi.

Uysal'ın paylaşımına sosyal medyadan gelen tepkiler şöyle:

ÇIĞ GİBİ TEPKİLER SONRASI PAYLAŞIMINI SİLDİ

Skandal açıklama sonrası tepkiler çığ gibi büyürken, Uysal, paylaşımı silmek zorunda kaldı. Daha sonra yeni bir açıklama yaparak "seviyesiz yorumlar" geldiğini belirten Hasan Hüseyin Uysal, şu ifadeleri kullandı:

"Çok seviyesiz yorumlar gelmiş o yüzden yorumları kapattım. Her açık f..... demedim. Teşhirci psikolojiye ve bunun varabileceği sonuca işaret ettim. Biraz sağlıklı düşünülse, daha insani değerlendirmeler çıkardı ortaya. Yazık, delikanlı erkeklerin ruhsal savrulmalarını düşünen yok"

 

Başhekim yardımcısından kadınlara yönelik tepki çeken sözler: Gelen tepkiler sonrası paylaşımını sildi ile ilgili etiketler Konya Kadın Sosyal Medya hasan hüseyin uysal paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.