Basel Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında Basel ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. İlk maçtaki avantajını korumak isteyen bordo mavililer üst tur bileti arıyor. Peki, Basel Trabzonspor maçı şifresiz hangi kanalda yayınlanacak?

UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında Basel ile Trabzonspor karşılaşıyor. Sahasındaki ilk maçı 1-0 kazanarak avantaj elde eden bordo mavililer zorlu deplasmanda turu geçerek son 16 turuna kalmayı hedefliyor.

St. Jakob-Park'ta 23 Ocak 2023 Perşembe akşamında saat 23.00’da başlayacak Basel Trabzonspor maçı TV8 ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınlanıyor.

Karadeniz ekibi, Basel'i yenmesi halinde Avrupa kupalarında 1281 gün sonra deplasmanda galibiyet elde edecek. En son Avrupa kupalarında dış saha galibiyetini UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Yunanistan'ın AEK takımı karşısında 22 Ağustos 2019'da 3-1'lik sonuçla alan Karadeniz ekibi, daha sonra deplasmanda 9 maçta 8 yenilgi, 1 beraberlik aldı.

Basel Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Muhtemel 11'ler

Bordo-mavili takımda sakatlıkları nedeniyle Dorukhan Toköz, Edin Visca ve Marek Hamsik bu forma giyemeyecek. Montasser Lahtimi ve yeni transfer Lazar Markoviç ise UEFA kadrosunda yer almıyor.

Basel: Hitz, Lang, Nuhu, Pelmard, Calafiori, Xhaka, Frei, Novoa, Burger, Kade, Sene

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Denswil, Vitor Hugo, Eren, Doğucan, Siopis, Abdülkadir, Bakasetas, Trezeguet, Gomez

Basel Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Basel Trabzonspor UEFA Avrupa Konferans Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.