Başbakan'ın fotoğrafı Finlandiyalıları ikiye böldü

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Marin'in bir parkta uzanırken çektiği fotoğraf, takipçilerini ikiye böldü. Fotoğrafı doğal bulanlar da oldu, uygunsuz görenler de.

Finlandiya’da 2019 yılında Başbakan seçilerek Avrupa’nın en genç lideri olan 35 yaşındaki Sanna Marin, sosyal medyayı en aktif kullanan siyasi figürlerden biri.

Marin’in 459 bini aşkın takipçisi olan Instagram hesabından yaptığı son paylaşım tartışma yarattı. Sosyal medya kullanıcılarını ikiye bölen paylaşımda Marin, bir oyun parkında uzanırken görülüyor.

Başbakan'ın fotoğrafı Finlandiyalıları ikiye böldü

Fotoğrafa, “Oyun alanında zaman geçirmenin en iyi yolu” notunu düşen Marin’i destekleyenler bu kareyi samimi ve doğal bulurken, eleştirenler ise Başbakan için ciddiyetsiz ve uygunsuz buldu.

Marin’e tepki gösteren kullanıcılardan biri, “Orada yaz geldiği açık bir şekilde belli. Başka hangi Başbakan kendisinin böyle bir fotoğrafını çekerdi bilmiyorum” ifadelerini kullandı.

Başbakan'ın fotoğrafı Finlandiyalıları ikiye böldü ile ilgili etiketler Finlandiya fotoğraf Başbakan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.