Başbakan'dan hububat alım fiyatları müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım "10 Adet Kırsal Kalkınma Projesi Toplu Açılış ve 250 bin Düve Projesi İlk Teslim Töreni"nde konuştu.

Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmalarından satır başları;

Düve projesi ile ithalatı tamamen bitirmek istiyoruz.

Türkiye'de hayvancılık yapma anlayışı değişti. Eskiden besi çiftlikleri yoktu. Herkes 3-5 tane beslediği mal ile idare ediyordu.

Tarımda da hayvancılıkta da işletme anlayışına geçildi. Bu artık ticari bir iş olarak görülmeye başlandı. Ölçek büyüdü.

Sonunda artı gerçekleşmiş oldu. 16 yıldır kalkınmamızın anahtarı olarak tarımı ve hayvancılığı gördük ve desteklerimizi de kendimize hedef olarak koyduk.

Biz, toprağına ve bayrağına gönülden bağlı bir milletiz. Askerlik ve çiftçilikle Anadolu'yu kendimize yurt edindik. Tarihte bizi bu topraklardan çıkarmaya çalışan hiçbir güç başarılı olamadı. Bundan sonra da ne bayrağımızı yere düşürürüz ne de toprağımıza ayak bastırırız.

Sertifikalı tohumda Türkiye ihracatçı konuma geldi.

16 yılda Erzincan'a 151 milyonu hayvancılık desteği olmak üzere toplam 376 milyon liralık destek yapmışız. 2010'dan bu yana üreticilere sıfır faizle hayvancılık desteği veriyoruz.

Türkiye ileriye doğru bakarsa hedeflerine ulaşır. 24 Haziran şu anda 16 Nisan halk oylamasında verilen kararın uygulamasıdır. Muhalefet ne diyor? Eskiye geri döneceklermiş; yahu eski çamlar bardak oldu, bırakın eskiyi. Geleceğe bakın, geleceğe.

HUBUBAT ALIM FİYATI MÜJDESİ 

Geçen sene ton başına 940 lira verilen fiyat tekrar gözden geçirildi, 1050 liraya çıkarıldı.

Başbakan'dan hububat alım fiyatları müjdesi! ile ilgili etiketler Başbakan Binali Yıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.