Başbakan'dan CHP'ye sert tepki: "Bu milletin yüzüne nasıl bakacaksınız?" / VİDEO

Başbakan Binali Yıldırım, ATO Congresium'da AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca düzenlenen "Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı"nda konuştu. Yıldırım, CHP'nin SİHA iddialarına yanıt vererek, "Yarın oy istemek için gittiğinizde bu milletin yüzüne nasıl bakacaksınız" dedi

İşte Başbakan'ın konuşmasının satır başları:

KAYYUM ATANAN BELEDİYELER

Kayyum atanan 10 belediyeye bugüne kadar yapılan yatırım miktarı 1 buçuk milyar lira eğer bu belediyelere el konulmasaydı bu paralar terör örgütüne gidecekti.

BU MİLLETİN YÜZÜNE NASIL BAKACAKSINIZ?

(CHP'nin SİHA iddiaları) Neymiş, SİHA'lara karşılarmış... Niye karşısınız? Yol yaparken alçakça öldürülen işçiler varken sesi çıkmayanlar... Korucuya, polise, askere, jandarmaya gözünü kırpamadan silah doğrultan alçakları teknolojinin imkanlarıyla bertaraf ederken neye karşı çıkıyorsunuz. Bu lafları edeceğinize 'adalet' diye yürüdüğünüz yollarda kimin koluna girdiğinize bakın da öyle konuşun. Bu iftiraları sorumsuzca seslendirenlere yazıklar olsun. Bu devletin parasıyla geçinip utanmadan sıkılmadan hala bu lafları söyleyebiliyorsunuz. Önünüzde iki yol var... Teröre açıktan destek veriyorsunuz. Peki yarın oy istemek için vatandaşın önüne gittiğinizde bu milletin yüzüne nasıl bakacaksınız.

Başbakan'dan CHP'ye sert tepki: "Bu milletin yüzüne nasıl bakacaksınız?" / VİDEO ile ilgili etiketler canlı yayın Başbakan belediye başkanları
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.