Başbakan Yıldırım'dan terörü kullananlara net mesaj!

Başbakan Yıldırım AK Parti Kütahya 5. Olağan İlk Kadın Kolları Kongresi'nde konuştu. Yıldırım, Zeytin Dalı harekatına ilişkin olarak "Bir terörist dahi kalmayıncaya kadar mücadele devam edecek" dedi. Terörü kullanlananlara "Bu hesap çarşıya uymaz" diye seslenen Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun "Bayrak" çağrısı için de, "Bu noktaya gelmiş olması da Türkiye adına büyük bir kazanımdır." ifadesini kullandı...

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Kütahya 5. Olağan İl Kadın Kolları Kongresi'nde yaptığı konuşmada Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "O topraklarda bir terörist dahi kalmayıncaya kadar bu şanlı mücadele devam edecek." dedi.

Yıldırım, "Bugün bizi üç beş terör örgütüyle tehdit edeceklerini, terbiye edeceklerini düşünenler varsa çok yanılırlar. Darbe girişimleri, ekonomik krizler, eli kanlı terörist gruplar geçmişte işinize yaramış olabilir ama bugün bu hesap bu çarşıya uymaz." ifadelerini kullandı.

Başbakan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun bayrak çağrısına da şu sözlerle değindi; "Sen bayrağını cebine koyup Hakkari'ye giderken biz bayrağımız göğsümüzde, kalbimizde ve ofisimizde, Türkiye'nin her yerinde bayrağımızı dalgalandırıyorduk. Tabii ki güzel bir şey. Bu noktaya gelmiş olması da Türkiye adına büyük bir kazanımdır."

"Dün halk oylamasında 'Hayır'da bir olalım' diyenler, bugün milli duruş, yerli duruş sergileyenlere ateş püskürüyor." diyen Başbakan Yıldırım, "Biz onların derdini biliyoruz. Onlar geleceklerini gördüler, kaybedeceklerini şimdiden anladılar, onun telaşını yaşıyorlar." dedi.

Cumhurbaşkanlığı sisteminin önemine değinen Yıldırım, "Çamur siyaseti de tembellik siyaseti de AK Parti'yle son buldu. Artık yan gelip yatarak, her seçimden yenilgiyle çıktığı halde zafer nidaları atarak muhalefet yapanların miadı doldu. İnşallah cumhurbaşkanlığı sistemiyle milletin halini, memleketin geldiği yeri bilmeden boş boş konuşanlar, atanlar tutanlar tarihe teslim olacak. Çamur siyaseti yapanlar, siyaset sahnesinden silinecek." açıklamasında bulundu.

Başbakan Yıldırım'dan terörü kullananlara net mesaj! ile ilgili etiketler Kütahya Başbakan Yıldırım kadın kolları kongresi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.