Başbakan Yıldırım'dan flaş MTV açıklaması! Zammın ölçüsü belli oldu...

Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye'nin oranını merakla beklediği Motorlu Taşıtlar Vergisi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Yıldırım, zammın aracın motor hacmine göre düzenleneceğini söyledi... Yıldırım TEOG'un yerine gelecek sistemle ilgili de konuştu.

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını cevapladı.

Motorlu Taşıtlar Vergisinde yapılması planlanan artışın sorulması üzerine Yıldırım, “Tabii motor hacimlerine göre ve diğer özelliklerine göre Maliye Bakanımız gerekli düzenlemeleri yapacak. Bütün detayları çalışacaklar, şu günlerde olur” diye konuştu.

"HER SINIFTA YAZILI SINAV OLACAK"

Yıldırım, kaldırılan TEOG'un yerine gelecek yeni sistem ile de ilgili açıklama yaptı.

TEOG'la ilgili soru üzerine Yıldırım, "TEOG'la ilgili gerekli açıklamaları yaptık, detayları çalışılıyor. Sınavsız öğrenci olur mu? Yazılı sınavlar her sınıfta olacak, o sınavlardan birisi de merkezi sistemde olacak, hepsi bu. (Dershaneler olacak mı?) Okulda okunan sınavlardan bir tanesi soru havuzunda merkezi şekilde olacak. Hepsinin detayı çalışılıyor. Önümüzdeki günlerde açıklanır" dedi.

Başbakan Yıldırım'dan flaş MTV açıklaması! Zammın ölçüsü belli oldu... ile ilgili etiketler Binali Yıldırım mtv zammı Başbakan
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.