Başbakanın koltuk esprisi herkesi güldürdü!

Başbakan Binali Yıldırım oyunu İzmir'de kullandı.

Başbakan Binali Yıldırım oyunu İzmir'de Bahar Yıldırım İlkokulu'nda kullandı. Yıldırım, gazetecilerin 'Son başbakansınız' sözüne "Koltuk elimizde kaldı. Müzayedeye çıkaracağız" karşılığını verdi.

Gazetecilere açıklamalar bulunan Yıldırım "Oyumuzu kullandık. Vatandaşlık görevimizi yaptık, hayırlı olsun. Bu seçimlerde hem Cumhurbaşkanı hem de milletvekillerimizi seçiyoruz. Seçimlerin huzur, barış, kardeşliğe vesile olmasını diliyorum. İnsanlar akın akın oylarını kullanmaya geliyorlar. Buradan Ankara'ya geçeceğiz, seçim sonuçlarını Cumhurbaşkanımızla takip edeceğiz" dedi.

Libya'da kaçırılan Türk mühendislerin kurtarılmasına ilişkin de açıklama yapan Yıldırım, "ENKA şirketinde çalışan 3 mühendis kaçırılmışlardı. Yoğun titiz bir çalışma neticesinde kurtarıldılar, bu sabah karşı ülkemize geldiler ailelerine kavuştular" dedi.

Son başbakan olduğu hatırlatılan Yıldırım, "Koltuk elimizde kaldı. Müzayedeye çıkartacağız" diyerek esprili bir yanıt verdi.

Başbakanın koltuk esprisi herkesi güldürdü! ile ilgili etiketler İzmir Başbakan Binali Yıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.