Başbakan Yıldırım: Genelkurmay Başkanı bugün İran'a gidiyor...

Başbakan Binali Yıldırım Kuzey Irak referandumunu değerlendirdi. Yıldırım, "Genelkurmay Başkanı İran'a gidiyor. Çözülebilir. İnisiyatif almaya hazırız" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım bugün Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın İran'a gideceğini belirtti. Yıldırım, "Mesele çözülür,insiyatif almaya hazırız" dedi.

Başbakan Yıldırım ayrıca,
(Katalonya'daki referandum gerginliği) "Kuzey Irak'ta karşı çıktığımıza göre, burada da karşı çıkmak normal. İşin arka planını incelemek lazım. Erken kanaat oluşturmak yanlış olur. En önce tepki vermesi gereken AB ülkeleri; onların hepsi bir devlet olduğu için bakalım ne tepki veriyorlar. Biz komşumuz için tepkiyi verdik. Onlar da kendi komşuları için tepki versinler görelim" açıklamasında bulundu.

Başbakan Yıldırım: Genelkurmay Başkanı bugün İran'a gidiyor... ile ilgili etiketler Binali Yıldırım İran Kuzey Irak referandum
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.