Başbakan Yardımcısı Bozdağ’dan AKPM’ye tepki...

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi’nin (AKPM) seçimlerin ertelenmesi çağrısına tepki gösterdi.

AKPM'nin seçimlerin ertelenmesi çağrısı ile ilgili Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, açıklama yaptı.
 
'Seçimler ertelensin' diyen AKPM'ye tepki gösteren Bekir Bozdağ, "Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi'nin, Türkiye'de yapılacak 24 Haziran seçiminin AB kriterlerini taşımaması, seçim güvenliği ve OHAL nedeniyle seçimlerin ertelenmesi çağrısı kabul edilemez. Bu çağrı,Türkiye'nin içişlerine ve seçimlerine açık müdahaledir."  dedi.
 
"MANİDARDIR, ÇİFTE STANDARTTIR"
 
Bozdağ, "Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisinin, Türkiyede yapılacak 24 Haziran seçiminin AB kriterlerini taşımaması, seçim güvenliği ve OHAL nedeniyle seçimlerin ertelenmesi çağrısı kabul edilemez. Bu çağrı,Türkiye'nin içişlerine ve seçimlerine açık müdahaledir. Fransa OHAL'de seçim yaptığında AB kriterleri, seçim güvenliği akıllarına gelmeyen, Fransa'ya seçimi erteleme çağrısı yapmayan AKPM'nin konu Türkiye olunca AB kriterleri, OHAL ve seçim güvenliğini hatırlayıp Türkiye'ye seçimi erteleme çağrısı yapması, manidardır, çifte standarttır." diye konuştu.

 

Başbakan Yardımcısı Bozdağ’dan AKPM’ye tepki... ile ilgili etiketler Bekir Bozdağ başbakan yardımcısı Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.