"Başbakan Yardımcılığı" mekanizması 5 önemli siyasetçiyle güçlendirildi

Yeni kabinede "Başbakan Yardımcılığı" kurumunun güçlendirilmesi dikkat çekti. Yapılan değişikliklerle yeni kabinede, Bekir Bozdağ, Mehmet Şimşek, Fikri Işık, Recep Akdağ ve Hakan Çavuşoğlu gibi görevlerinde başarılı isimler Başbakan Yardımcısı oldu

Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki görüşmesinin ardından bir basın toplantısı yaptı.

Başbakan Yıldırım, Bakanlar Kurulu'nda bazı değişikliklere gidildiğini bildirdi.

Yapılan değişikliklerle yeni kabinede, Bekir Bozdağ, Mehmet Şimşek, Fikri Işık, Recep Akdağ ve Hakan Çavuşoğlu Başbakan Yardımcısı oldu.

Bu görevlendirmeler Başbakan Yardımcılığı mekanizmasının yeni dönemde kilit rol üstleneceği şeklinde yorumlandı.

Ankara kulislerinde yapılan değerlendirmeler, Başbakan Yardımcılığına alanlarında uzman ve başarılı siyasetçilerin atanmasının önümüzdeki dönemde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile koordineli şekilde, aktif şekilde görev yapacak isimlerden seçildiği yönünde.

"Başbakan Yardımcılığı" mekanizması 5 önemli siyasetçiyle güçlendirildi ile ilgili etiketler Mehmet Şimşek Bekir Bozdağ başbakan yardımcısı Recep Akdağ
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.