Başarılı muhabirden kuzenine duygusal veda!

Ataşehir Belediye Meclis üyesi 27 yaşındaki CHP’li Uğurcan Demir,dün koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmişti. Demir'e, kuzeni olan başarılı muhabir Ceylan Sever, sosyal medya hesabından paylaştığı duygusal bir mesajla veda etti.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

CNN Türk muhabiri Ceylan Sever,çok sevdiği ve beraber büyüdüğü kuzeni için, geçtiğimiz hafta içesisinde, sosyal medya hesabından, koronavirüse yakalandığını duyurmuş ve plazma tedavisi için virüse yakalanan bir kişiye ihtiyaç olduğunu belirtmişti.

Cnntürk muhabiri Sever, mesajında "Kuzenime Covid-19 teşhisi kondu. 27 yaşında 1.90 boyunda neredeyse 100 kilo dağ gibi adam.Hiçbir kronik rahatsızlığı yok.Ama nedense çok ağır geçiriyor." ifadelerini kullanmıştı.

"GİTMESİN BÖYLE YARIM KALINMAZ"
Televizyon dünyasının genç ve başarılı muhabiri Ceylan Sever,kuzeninin öldüğü gün yaptığı paylaşımda "Herkes seni yazmış hemi yavrum? Gitti demişler, Uğurcan gitti. Gittin mi yavrum? Gitti mi benim kuzum şimdi? Bakın biz böyle büyüdük. Bunun için mi büyüdük? Büyümeseydik ya hep öyle kalsaydık!" mesajı ile duyuran Sever, büyük bir üzüntü içerisinde :"Geri gelsin çocuğum gitmesin. Hayalleri var,sevdiği var. Gitmesin böyle yarım kalınmaz." ifadelerini kullanmıştı.

KUZENİNE DUYGUSAL VEDA!
Genç gazeteci Ceylan Sever,vefat eden kuzeniyle ilgili duygusal bir mesaj daha paylaştı. İşte o mesaj;

“Ne beden gördüm, ne toprak ne de taş. Ben seni yıkayamadım bile Uğurcan’ım.Öpemedim, son kez sarılamadım, vedalaşamadım. “Gitti” dediler sadece.Bize döneceğine başka yöne gitmişsin, öyle dediler. Nasıl inanırım gittiğine yavrum? Ne yaptımsa seni kurtaramadım mı yavrum! Dön artık!

Başarılı muhabirden kuzenine duygusal veda! ile ilgili etiketler ceylan sever uğurcan demir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.