Başakşehirli Ndayishimiye, gol sonrası taraftarların önünde secde yaptı

Başakşehirli Ndayishimiye'nin Maccabi Netanya'ya attığı golün ardından secde etmesi ve parmaklarıyla gökyüzünü göstermesi sosyal medyada gündem oldu.

UEFA Konferans Ligi 2. eleme turu rövanşında Maccabi Netanya ile karşılaşan Başakşehir, İsrail deplasmanında Ndayishimiye'nin attığı golle 1-0 öne geçti. Temsilcimizin golü sonrasında yaşanan sevinç sosyal medyada gündem haline geldi.
Başakşehirli Ndayishimiye, gol sonrası taraftarların önünde secde yaptı

GOL SEVİNCİNİ SECDE YAPARAK YAŞADI

İsrail temsilcisi karşısında takımını öne geçiren Burunduli futbolcu, sevincini secde yaparak yaşadı. Teknik direktör Emre Belözoğlu, Ndayishimiye'nin golünü ve sevincini ayakta alkışladı.

İşte o anlar;

GENÇ OYUNCU MAÇ SONU AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Avrupa arenasında da kariyerinin ilk golünü kaydeden 23 yaşındaki futbolcu, maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Allah'a şükürler olsun. Maçı kazandık." dedi.

Genç oyuncu, açıklamalarının tamamında, "Güçlü ve fiziksel yönleri kuvvetli bir takıma karşı oynadık. Zor bir maçtı, kolay olmadı. Emre hocamız kendimize güvenmemiz gerektiğini söyledi. Bugün de bize yakışan bir maçı geride bıraktık. Allah'a şükürler olsun." ifadelerine yer verdi.

Başakşehir'in maç sonu paylaşımı:

Başakşehirli Ndayishimiye, gol sonrası taraftarların önünde secde yaptı ile ilgili etiketler Medipol Başakşehir Maccabi Netanya UEFA Avrupa Konferans Ligi Youssouf Ndayishimiye
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.