Başakşehirli futbolcu ayrılmak istiyor!

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Mahmut Tekdemir, Başakşehir'den ayrılmak istediğini kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ'a bildirdi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, orta sahaya Mahmut Tekdemir’i transfer etmek istiyor. Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın “Satmayı düşünmüyoruz” demesine rağmen Ersun Yanal’ın çok istediği Mahmut Tekdemir için Fenerbahçe’nin ısrarı sürüyor.

Sözcü'nün haberine göre, Mahmut Tekdemir’in de Fenerbahçe’ye transfer olmak istediği ve konuyu Başkan Göksel Gümüşdağ ile konuştuğu öğrenildi. Mahmut Tekdemir’in, transfer için izin istediği konuşmasında “Müsaade ederseniz kariyerimi büyük bir kulüpte sürdürmek istiyorum. Kolaylık gösterirseniz sevinirim” dediği belirtildi.

Fenerbahçe’nin de Mahmut Tekdemir transferinde Alper Potuk’u takas olarak kullanmak istediği, Medipol Başakşehir’in ise bonservis bedeli karşılığında transferi tamamlamak istediği iddia edildi.

Başakşehirli futbolcu ayrılmak istiyor! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Başakşehir Göksel Gümüşdağ
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.