Başakşehir'in sol beki Lucas Lima, Roberto Carlos hayranı

Başakşehir'in Brezilyalı sol beki Lucas Lima, sambacıların efsanevi sol beki Roberto Carlos için "Kariyerine baktığımda hayranlığımı gizleyemiyorum. Yaşadığı zaferler ve elde ettiği başarılara bakıldığında ona hayran olmamak elde değil" dedi.

Başakşehir'in yeni transferi Lucas Lima, Fenerbahçe'nin Brezilyalı efsanevi sol beki Roberto Carlos hayranı çıktı. Kulübün sosyal medya ekibine röportaj veren 29 yaşındaki sol kanat oyuncusu, "Kariyerine baktığımda hayranlığımı gizleyemiyorum. Yaşadığı zaferler ve elde ettiği başarılara bakıldığında ona hayran olmamak elde değil" dedi.

Suudi Arabistan'ın Al-Ahli kulübünden bedelsiz olarak transfer edilen sambacı, transfer süreci ile ilgili şunları söyledi: "Bu kulübün bir parçası olmaktan dolayı çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Çok iyi motive olmuş bir şeklide geldim buraya. Başakşehir’e de en iyi şekilde yardımcı olma anlamında sözünü verebilirim. Benim için kolay bir tercih olmadı, zor bir süreç oldu. Al-Ahli yöneticilerine teşekkür etmek istiyorum. Süreci kolay hale getirdiler. Bir an önce sahada olup takıma faydalı olmak için çalışmalara başlamak istiyorum

Başakşehir'in sol beki Lucas Lima, Roberto Carlos hayranı

RAFAEL VE GİULİANO İLE GÖRÜŞTÜM

Başakşehir’de top koşturan vatandaşları Rafael ve Giuliano'dan kulüp hakkında bilgiler aldığını aktaran 29 yaşındaki futbolcu, “Rafael ile bir görüşmem oldu. Aynı zamanda Giuliano ile de görüştüm. Gelmeden önce her ikisinden de kulüp hakkında çok olumlu bilgiler aldım. Takım içerisinde çok fazla Brezilyalı oyuncular var. Kişisel olarak tanışmıyoruz ama kendileri hakkında bilgi aldım tabii ki. Bu benim için büyük bir avantaj çünkü takım içindeki kültürel adaptasyon sorununu hızlı atlatma anlamında. Dilin de vermiş olduğu faydayla bana çok yardımcı olacaktır. Yapısı ve kültürel bileşenleri bir araya getirme gayreti içinde olan bir kulüpte top koşturma heyecanı içerisindeyim. Çok mutluyum. Sezon içerisinde de inanıyorum ki adaptasyon sorununu en hızlı şekilde atlatıp kendimi sadece futbola verme gayreti içinde olacağım” dedi.

Başakşehir'in sol beki Lucas Lima, Roberto Carlos hayranı ile ilgili etiketler Başakşehir lucas lima roberto carlos
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.