Başakşehir'den resmi açıklama: Sözleşmesi sona eren Tolga Ciğerci ile yollarımız ayrılmıştır

Başakşehir'de ayrılık! Kulüpten yapılan açıklamada, "Turuncu-lacivertli formamız altında 1.5 sezondur oynayan ve sözleşmesi sona eren Tolga Ciğerci ile yollarımız ayrılmıştır" denildi.

Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'de bir ayrılık yaşandı. İstanbul temsilcisinden yapılan açıklamada, orta saha oyuncusu Tolga Ciğerci ile yolların ayrıldığı belirtildi.

İŞTE BAŞAKŞEHİR'İN AÇIKLAMASI:

"Turuncu-lacivertli formamız altında 1.5 sezondur oynayan ve sözleşmesi sona eren Tolga Ciğerci ile yollarımız ayrılmıştır. Başarılı futbolcuya kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz."

Başakşehir'den resmi açıklama: Sözleşmesi sona eren Tolga Ciğerci ile yollarımız ayrılmıştır ile ilgili etiketler Süper Lig Başakşehir Tolga Ciğerci
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.