Başakşehir'den Konyaspor deplasmanında inanılmaz geri dönüş! Piatek şov yaptı

Rams Başakşehir, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında 2-0 yenik duruma düştüğü maçta, Tümosan Konyaspor'u 3-2 mağlup etti. Başakşehir'de hat-trick yapan Krzysztof Piatek takımını galibiyete taşıyan isim oldu.

Süper Lig'in 23. haftasında Konyaspor, Başakşehir'i konuk etti. Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanan karşılaşma 3-2 misafir takımın üstünlüğüyle sona erdi.

Ev sahibi takım, 8 ve 14. dakikalarda Louka Prip'in attığı gollerle 2-0 öne geçti. Başakşehir ise ilki penaltıdan olmak üzere 67 ve 79 ve 90+1. dakikalarda Krzysztof Piatek'in golleriyle skoru 3-2'ye getirdi ve maçtan 3 puanla ayrıldı.

6 MAÇLIK HASRET

Konyaspor'un ligdeki galibiyet hasreti 6 maça çıkarken, yeşil beyazlı takım yeni teknik direktörü Fahrudin Ömeroviç ile çıktığı 3. maçta ilk kez yenilirken henüz 3 puanla tanışamadı.

Başakşehir, puanını 30'e çıkardı ve Süper Lig'de 8. sırada yer aldı. 21 puanda kalan Konyaspor ise 19. basamakta bulunuyor.

Başakşehir'den Konyaspor deplasmanında inanılmaz geri dönüş! Piatek şov yaptı ile ilgili etiketler Başakşehir Konyaspor Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.