Başakşehir’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum gününe özel şarkı: 7 cihanda bak herkes ürktü, dünya 5'ten büyüktü!

Başakşehir Belediyesi dijital ekibi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününe özel şarkı besteledi. Sezai Karakoç’un “Ey Sevgili” şiirine de atıf yapılan şarkı, kısa sürede geniş kitlelere yayıldı.

Başakşehir Belediyesi dijital ekibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 70’inci yaş gününe özel şarkı besteledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hayatından kilit noktaların yansıtıldığı şarkıda, Sezai Karakoç’un “Ey Sevgili” şiirine de atıf yapılıyor.

"BU ŞARKIYI BAŞAHŞEHİRLİLER ADINA ZATIALİNİZE TAKDİM EDİYORUZ"

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, dillere pelesenk olacak o şarkıyı, “Yeni yaşındasın, bak geçti ömür milletine hizmet ederek. Bunca derde göğüs germeye bak. Sendeki gibi koca yürek gerek. Sakın kader deme, kaderin üstünde bir kader vardır. Ne yapsalar boş, göklerden gelen bir karar vardır. Ülkesi ve millet için tüm zorluklara göğüs geren Türkiye Yüzyılı’nın mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bu şarkı Başakşehirliler adına zatıalinize takdim ediyoruz. Nice senelerimiz olsun” mesajıyla sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Sözleri çok beğenilen şarkı, sosyal medya platformlarında kısa sürede geniş kitlelere ulaştı.

Başakşehir’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum gününe özel şarkı: 7 cihanda bak herkes ürktü, dünya 5'ten büyüktü! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.