Başakşehir'de köpeği ezen Katarlı sürücü evinin önünde protesto edildi

İstanbul'un ilçesi Başakşehir'de cipiyle yol kenarındaki köpeği ezen Katar uyruklu sürücü gözaltına alınmış, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklanmıştı. Sürücünün evinin önünde toplanan hayvanseverler olayı protesto etti.

İstanbul'da, Bahçeşehir Mahallesi'ndeki bir site önünde Katar uyruklu A.H.A.Q.M.'nin kullandığı ciple köpeğin ezildiği güvenlik kamerasına yansımıştı.

Bir grup hayvansever, gözaltına alınarak, çıkarıldığı mahkemece tutuklanan A.H.A.Q.M.'nin evinin önünde toplandı. Slogan atan hayvanseverler adına Batı Gider basın açıklaması yaptı. Açıklama sonrası grup, olaysız bir şekilde dağıldı.

Başakşehir'de köpeği ezen Katarlı sürücü evinin önünde protesto edildi


NE OLMUŞTU?

Dün gece saatlerinde Bahçeşehir Mahallesi'nde bulunan bir sitede oturanlar, yaklaşık 7 aydır besledikleri köpeği sitenin önünde yerde yatar halde buldu. Köpeğin yanına giden vatandaşlar, öldüğünü anladı. Sitenin güvenlik kamerası kayıtlarını incelendikten sonra olay ortaya çıktı.

Başakşehir'de köpeği ezen Katarlı sürücü evinin önünde protesto edildi - Resim : 2

Görüntülerde bir kişinin yol kenarındaki köpeği cipiyle ezip, kaçtığı görüldü. Site sakinlerinin şikayeti üzerine polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Kayıtları inceleyen polisler, köpeği ezen kişinin Katar uyruklu A.H.A.Q.M., olduğunu belirledi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan A.H.A.Q.M., adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.

DHA

Başakşehir'de köpeği ezen Katarlı sürücü evinin önünde protesto edildi ile ilgili etiketler Başakşehir protesto köpeği ezdi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.