Başakşehir ve Konyaspor'un Konferans Ligi'ndeki rakipleri belli oldu

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu'nda rakiplerini eleyen Medipol Başakşehir ve Konyaspor'un 3. Eleme Turu'ndaki rakipleri belli oldu. Medipol Başakşehir, İzlanda ekibi Breidablik ile, Konyaspor ise Vaduz ile karşılaşacak.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu'nda Başakşehir ve Konyaspor tur atladı. Başakşehir 2. Ön Eleme turunda İsrail temsilcisi Maccabi Netanya'yı 1-1 ve 1-0'lık skorlarla eleyerek adını bir üst tura yazdırdı.

Başakşehir ve Konyaspor'un Konferans Ligi'ndeki rakipleri belli oldu

RAKİPLER, İZLANDA EKİBİ BREIDABLIK VE LIECHTENSTEIN TEMSİLCİSİ VADUZ

Konyaspor ise Belarus ekibi BATE Borisov'u 3-0 ve 2-0 gibi net skorlarla geçti. Bu sonuçların ardından Başakşehir 3. Ön Eleme Turu'nda İzlanda ekibi Breidablik ile eşleşirken, Konyaspor'un rakibi ise Liechtenstein takımı Vaduz oldu.

İHA

Başakşehir ve Konyaspor'un Konferans Ligi'ndeki rakipleri belli oldu ile ilgili etiketler Konyaspor Medipol Başakşehir UEFA Avrupa Konferans Ligi Rakipler belli oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.