Başakşehir Trabzonspor maçında tribünde rezalet...

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan Medipol Başakşehir - Trabzonspor maçında iki minik bordo-mavili taraftarın formalarının çıkartılması istendi. Görüntülerin ortaya çıkmasından sonra iki kulüp de sosyal medyadan açıklama yaptı.

Süper Lig'in 5. haftasında Başakşehir kendi sahasında Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. 2 formda ekibin futbol şöleni sunmak için sahaya geldiği anlarda tribünde büyük bir ayıba imza atıldı.

skandal1_1

Başakşehir tribününde maç izleyen iki minik Trabzonsporlu taraftarın formaları çıkartıldı.

skandal2_1

Bu görüntüler kısa zamanda sosyal medyada büyük ses getirdi. Olayın ardından iki kulüp de açıklamada bulundu. Başakşehir, "Biz böyle bir kulüp değiliz" diyerek olayı kınarken, Trabzonspor'da mağdur olan iki minik taraftarı maça davet etti.

Aocuk2

Aocuk1

Başakşehir Trabzonspor maçında tribünde rezalet... ile ilgili etiketler Başakşehir Trabzonspor rezalet tribün minik taraftarlar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.