Başakşehir kötü gidişatı tek golle bitirdi

Başakşehir, Ankaragücü'nü 1-0 mağlup etti ve Süper Lig'deki 4 maçlık galibiyet hasretini sonlandırdı. Ankaragücü ise Tolunay Kafkas yönetimindeki ilk maçını kaybetti. Bu arada Medipol Başakşehir'de Teknik Direktör Emre Belözoğlu, cezası nedeniyle kulübede yer almadı.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Başakşehir ile MKE Ankaragücü kozlarını paylaştı. Mücadeleyi ev sahibi ekip 1-0 kazandı. Karşılaşmanın tek golü 36. dakikada Serdar Gürler'den geldi. Ankaragücü'nde Ali Sowe 58. dakikada penaltıdan yararlanamadı.

Ligde 4 hafta sonra kazanan Başakşehir puanını 44'e yükseltti. Ankaragücü 25 puanda kaldı. Süper Lig'de gelecek hafta Başakşehir, Sivasspor'a konuk olacak. Ankaragücü, İstanbulspor'u ağırlayacak.

MUHAMMED ŞENGEZER BU YIL İLK KEZ KALEDE

Turuncu-lacivertli ekipte kaleci Muhammed Şengezer, 2023 yılında ilk kez kalede görev aldı. Son olarak Medipol Başakşehir'in sahasında Galatasaray'a 7-0 kaybettiği karşılaşmada kaleyi koruyan Muhammed, 140 gün sonra resmi bir maçta İstanbul ekibinin kalesine geçti.

Başakşehir kötü gidişatı tek golle bitirdi ile ilgili etiketler Başakşehir Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.