Başakşehir ile Konyaspor 1-1 berabere kaldı!

Süper Lig'de 15. hafta mücadelesinde Başakşehir ile Konyaspor karşı karşıya geldi.

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 15. hafta maçında Başakşehir, Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda Konyaspor'u ağırladı.

Başakşehir ile Konyaspor 1-1 berabere kaldı!

Karşılaşmaya iyi bir başlangıç yapan Başakşehir, ilk yarıyı 26. dakikada Carlos Ponck'un attığı golle 1-0 önde tamamlamayı başardı.

Konyaspor ise ikinci yarıda karşılaşmaya ortak olmayı başardı. Aykut Kocaman, Shengelia ve Mila gibi isimleri Başakşehir karşısında oyuna sürdü. Başakşehir'de ise maç Robinho, Demba Ba ve Gökhan İnler hamleleri geldi.

Konyaspor, ataklarını arttırdığı anlarda beraberlik golünü bulmayı başardı. 63. dakikada sahne alan Deni Milosevic, karşılaşmaya eşitliği getirmeyi başardı.

Karşılaşmanın son anları, büyük bir heyecana sahne oldu. İki takım da pozisyonlar buldu ancak beraberlik değişmedi. 90 dakika sonunda taraflar 1'er puanı paylaştı.

Başakşehir, 27 puanla 2. sırada yer buldu. Konyaspor ise 15 puanla 15. sırada kaldı. Ligde, Sivasspor'un 33 puanla liderliği devam ediyor.

 

 

 

Başakşehir ile Konyaspor 1-1 berabere kaldı! ile ilgili etiketler Süper Lig Konyaspor Başakşehir Başakşehir Fatih Terim Stadı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.