Başakşehir, Fatih Karagümrük'ten orta saha oyuncusu Lucas Biglia'yı kadrosuna kattı

Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir, son olarak Fatih Karagümrük forması 36 yaşındaki orta saha oyuncusu Lucas Biglia'yı kadrosuna kattı. İstanbul ekibi transferi resmen açıkladı. Başakşehir, Lucas Biglia ile maç başı bonusların olduğu 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Arjantinli futbolcu yıllık yaklaşık 1 milyon Euro kazanacak. Lucas Biglia, geçen sezon Fatih Karagümrük forması ile 37 maçta 2 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir, son olarak Fatih Karagümrük forması 36 yaşındaki orta saha oyuncusu Lucas Biglia'yı kadrosuna kattı. Arjantinli orta saha oyuncusu, Başakşehir ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Eylül 2020'de Karamgürük'e gelen Biglia, bonservis bedeli olmadan Başakşehir'e transfer oldu.

BAŞAKŞEHİR'DEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE:

Kulübümüz, son olarak Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük forması giyen ve şu anda serbest statüde olan Arjantinli yıldız futbolcu Lucas Biglia’yı bir yılı opsiyonlu iki yıllığına kadrosuna kattı. Milan, Lazio ve Anderlecht gibi Avrupa’nın önemli kulüplerinde forma giymiş, Arjantin Milli Takımı’nda 58 kez oynamış olan Lucas Biglia’ya ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz.

LUCAS BIGLIA KİMDİR?

Lucas Rodrigo Biglia, 30 Ocak 1986 yılında Arjantin'in Buenos Aires eyaletinde dünyaya geldi. Orta saha pozisyonunda oynuyor. 2005 yılında Biglia Arjantin U-20 milli takımına çağrıldı, Lionel Messi ile birlikte 2005 FIFA Dünya Gençler Şampiyonası kazandı. Argentinos Juniors'da kariyerine başlayan Biglia, Anderlecht, Lazio, Milan ve Fatih Karagümrük gibi ekiplerde forma giydi.

Başakşehir, Fatih Karagümrük'ten orta saha oyuncusu Lucas Biglia'yı kadrosuna kattı ile ilgili etiketler Süper Lig Başakşehir fatih karagümrük Lucas Biglia
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.