Başakşehir, Beşiktaş ile kendini ispatlayacak!

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon ilk defa şampiyonluğun tadını alan Başakşehir, Beşiktaş karşısında! 2020-2021 sezonunda düşüşe geçen turuncu-lacivertliler, oynayacakları iki Beşiktaş maçında kendilerini ispatlamak istiyor.

Süper Lig'in 30. haftasında Başakşehir ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Başakşehir teknik direktörü Aykur Kocaman'dan maç öncesi Beşiktaş açıklamaları geldi...

Geçtiğimiz sezon şampiyon olan, 2020-2021 sezonunu ise alt sıralarda geçiren Başakşehir, çıkış yapmak için fırsat kolluyor. Turuncu-lacivertlilerin teknik adamı Aykut Kocaman, hem ligde hem de kupada oynayacakları Beşiktaş maçı için planlarını yaptı. Lige yeni bir başlangıç için hedefi oynayacakları Beşiktaş maçı olarak gösteren Kocaman, "Üst üste oynayacağımız 2 Beşiktaş maçı bizim özgüvenimizi yeniden kazanmamız için önemli olacak. Lideri önce ligde sonra kupada devirirsek, yeniden ayağa kalkarız ve neden herkese şampiyon olduğumuzu ispatlamış oluruz" ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ'A DUR DİYECEK

Beşiktaş için zorlu Başakşehir haftası başladı. Sergen Yalçın'ın yönetiminde şampiyonluk yarışı için Galatasaray ve Fenerbahçe ile yarışan Beşiktaş, Aykut Kocamanlı Başakşehir'i geçmek için planlar yapıyor. Turuncu-lacivertlilerin teknik direktörü Aykut Kocaman, Gaziantep FK maçı sonrası "Bu 4 maçı kayıpsız geçersek yolumuz sonuna kadar açılır" ifadelerini kullanan Sergen Yalçın'a geçit vermemek için takımı ile birlikte elinden geleni yapacak.

Başakşehir, Beşiktaş ile kendini ispatlayacak! ile ilgili etiketler Süper Lig Beşiktaş Başakşehir Sergen Yalçın Aykut Kocaman
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.