Başakşehir Belediyesi'nden Stratejik Plan Çalıştayı: Bakan Özhaseki de katılacak...

Yerel seçimlere 2 hafta kala Başakşehir Belediyesi gelecekteki 5 yılın şehircilik vizyonu için çalıştay düzenleyeceklerini duyurdu. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin de katılımıyla gerçekleşecek olan çalıştay Başakşehir'de şehirciliği ciddiye alan bir belediyecilik anlayışının ve vizyonunun olduğunu gösteriyor.

Yerel seçimlere sayılı günler kala metropol ilçe belediyesi olan Başakşehir Belediyesi'nden dikkat çeken bir hamle geldi. 

Başakşehir Belediyesi gelecekteki 4 yılın şehircilik vizyonu için çalıştay düzenlenlediklerini duyurdu. 

ÇALIŞTAYA BAKAN ÖZHASEKİ DE KATILACAK

6 konu başlığında yapılacak Stratejik Plan Dış Paydaş Analizi Çalıştayı'na Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki de katılacak. 

5 YILLIK STRATEJİK PLAN ÇALIŞMALARI

Başakşehir Belediyesi, 2025-2029 yıllarını kapsayan 5 yıllık stratejik plan çalışmaları için hazırlık sürecine girdi. 

Bu kapsamda yerel yönetim, sivil toplum kuruluşları ve eğitim kurumlarının temsilcileri ile muhtarların da yer alacağı geniş katılımlı bir çalıştay düzenlenecek. 

6 konu başlığında yapılacak Stratejik Plan Dış Paydaş Analizi Çalıştayı ile paydaşlarını stratejik planla ilgili görüşlerinin alınması, belediye hizmetlerinin yararlanıcı ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirilmesi ve başarı düzeyinin artırılması hedefleniyor. 

Çalıştay 19 Mart salı günü Başakşehir Belediyesi'nde gerçekleşecek. 

ŞEHİRCİLİĞİ CİDDİYE ALAN BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI

Seçim kampanyasının orta yerinde Başakşehir Belediyesi'nin bu hamlesi şehirciliği ciddiye alan bir belediyecilik anlayışını ve vizyonunu gösteriyor. 

 

 

 

 

Başakşehir Belediyesi'nden Stratejik Plan Çalıştayı: Bakan Özhaseki de katılacak... ile ilgili etiketler Başakşehir Mehmet Özhaseki İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.