Alanyaspor'dan açılış maçında Başakşehir karşısında tek gollü galibiyet

Kadrosunda büyük değişime giden ve kilit isimleri neredeyse tamamen değiştiren Alanyaspor'da kazanma alışkanlığı değişmemiş! Akdeniz ekibi ligin ilk haftasında konuk olduğu Başakşehir'i Kolombiyalı sol beki Borja'nın tek golüyle mağlup etmeyi başardı.

Alanyaspor yeni sezona Başakşehir deplasmanında kazanarak başladı. Akdeniz ekibine 3 puanı getiren golü yeni transferlerden Christian Borja attı. 

Turuncu-Yeşilliler 12. dakikada Borja'nın golüyle öne geçti ve skor bir daha değişmedi. Portekiz'in Braga takımından kiralanan 28 yaşındaki Kolombiyalı sol bek ilk maçında takımına 3 puanı getirdi. 

Teknik direktör değişikliğine gitmeyen ancak kadrosunda önemli değişiklikler yapan iki takımın Başakşehir'deki randevusunda Yaşar Kemal Uğurlu düdük çaldı. Takımlar sahaya şu 11'lerle çıktı.

BAŞAKŞEHİR: Volkan, Ömer Ali, Tagir, Duarte, Lucas Lima, Tolga Ciğerci, Ndayishimiye, Berkay, Aleksic, Visca, Gulbrandsen 

ALANYASPOR: Alanyaspor: Serkan, Fatih, Mevlja, Milunovic, Borja, Siopis, Candeias, Umut, Efecan, Davidson, Diedhiou

Alanyaspor'dan açılış maçında Başakşehir karşısında tek gollü galibiyet

SİOPİS TRABZONSPOR YOLCUSU

Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, ismi Trabzonspor'la anılan Yunan orta saha oyuncusu Manolis Siopis'in Bordo-Mavililer'le görüşme halinde olduğunu açıkladı. Başarlı çalıştırıcı, "İnanılmaz büyük değişimler yaşıyoruz. 1 sene içinde geldiğimizden bu yana 8-9 tane oyuncumuz şu anda Türkiye'de büyük takımlarında. Belki bir tanesi aday, gitmek üzere olabilir" dedi.

27 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu 2019 yazında Aris'ten 500 bin euroya transfer edilmişti.

Çağdaş Atan, ilk yarıda gerçekten iyi bir oyun oynadıklarını ifade ederek, "Takımım son bir hazırlık maçı oynamıştı Konyaspor'la. Orada iyi görüntü vermemiştik ama takımım bu maçın ilk yarısı gerçekten kampta gördüğümüz, çalıştığımız ve her parçayı doğru oynayan görüntü verdi. İkinci yarıdaki oyunda fizik kalitesinin hazır olmadığı, yeni katılan oyuncular, geç gelenler, sakatlanan oyuncular oldu. O yüzden fizik olarak yüzde yüz olmadığımız için 2. yarı bekledik. Alanyaspor olarak maçları böyle bitiremeyiz. İlk yarıdaki oyunu 70, 80 dakikaya yayabilirsek, bu sene rekabetçi ve marka değeri yüksek bir Alanyaspor izleteceğiz. İlk yarıdaki oyun ve reaksiyon için oyuncularıma teşekkür ediyorum" dedi.

Takımın hedefleri hakkında konuşan Atan, "Daha hedef konuşmadık şu an, bu kadar değişimin üstüne hedef koymak hayalcilik olur. Şuan zirveyi zorlayacağız falan demek hayal olur. Beklentileri yükseltiriz, bunu yapmaya ihtiyacımız yok ve lehimize olan durum değil. Amacımız yeni gelen oyunculardan sonra özellikle milli aradan sonra daha bir takım olup, fiziksel olarak yüzde yüze yaklaşıp güçlü oyunu gördükten sonra hedef koyabiliriz. Şuan hedef koyacak durum yok" ifadelerini kullandı.

Alanyaspor'dan açılış maçında Başakşehir karşısında tek gollü galibiyet - Resim : 2

Alanyaspor'dan açılış maçında Başakşehir karşısında tek gollü galibiyet ile ilgili etiketler Alanyaspor Başakşehir Çağdaş Atan Christian Borja
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.