Başak Sayan doğum kilolarını hızla veriyor!

Başak Sayan, hamilelik fotoğraflarından sonra şimdi de doğum sonrası fotoğraflarıyla konuşuluyor.

Sayan doğumdan sonra hızla verdiği kilolarıyla dikkat çekti. Instagram hesabından yaptığı paylaşımla nasıl eski kilosuna döndüğünü anlatan ünlü oyuncu kullandığı korseyi takipçilerine tanıttı.

sdadasadsdsa_1

"Hamileyken preklamsi nedeniyle balon gibi şişen vücudum doğumdan sonra aynı hızla sönüverdi demiştim birkaç gün önce. Sıkılaşmak için iyi bir korseye ihtiyacım vardı. Zira doğum sonrası hemen önlemini almazsanız yumuşak ya da şiş bir karın size hatıra olarak kalabiliyor. Doğumdan bir iki hafta sonra korse kullanmak hem gevşemiş karin kaslarını toparlıyor hem de insana kendini iyi hissettiriyor. Birkaç korse denedim bu süreçte. İhtiyacım olan hem sıkı, hem sağlıklı, hem pratik, hem de şık bir korse idi. Bir önceki postta sizlerden o kadar çok @yamunakorse markasını duydum ki merakımdan sipariş verdim hemen bir tane. Ve giyer giymez aradığım korseyi bulduğumu anladım. İçinde çelik biyeler olduğu için sımsıkı duruyor ama rahatsızlık vermiyor. Sabahları takıp aksama kadar rahatlıkla gezinebiliyorsunuz. Ya da benim gibi bir bluzun ya da tshirtün üzerine giyebilirsiniz. Size kalmış. Bu sefer ben size çok teşekkür ederim. Hep ben öneride bulunacak değilim ya. Bu sefer siz bana öneride bulundunuz ve neden bu kadar ısrarla @yamunakorse dediginizi anladım sonunda. Gerçekten çok işime yarayan bir öneri oldu. Bana da paylaşmak düştü sadece... Sağolun..." notunu düştü.

Başak Sayan doğum kilolarını hızla veriyor! ile ilgili etiketler Başak Sayan Instagram doğum kilolar korse
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.