Başak Dizer, eşi Kıvanç Tatlıtuğ'un yakışıklılığıyla gururlandı

Oyunculuk performansı ve dillerden düşmeyen karizması ile hafızalara kazınan Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer, bir dergiye verdiği röportajda eşiyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

'Aile' dizisindeki 'Aslan' rolüyle sevenlerinden tam not alan Kıvanç Tatlıtuğ 6 yıl önce Başak Dizer ile nikah masasına oturmuştu. Çift, geçtiğimiz aylarda 'Kurt Efe' isminde bir çocuk dünyaya getirmişti.

Kıvanç Tatlıtuğ,  L'Officiel dergisine yaptığı açıklamalarda eşi ile ilgili ''Ben Başak'ı her gün bambaşka türlü sevmeyi öğrendim. Çünkü çok sevmek yetmedi" diyerek eşine olan aşkını ve hayranlığını dile getirmişti.

''ÇOK BEĞENİLEN BİR EŞE SAHİP OLMAK BENİ GURURLANDIRIYOR''

Son olarak Başak Dizer, Marie Claire dergisine konuştu. Dizer, eşi Kıvanç Tatlıtuğ hakkında  "Onunla inanılmaz gurur duyuyorum ve bunu her zaman dile getiriyorum. Çok beğenilen bir eşe sahip olmak ise beni daha da gururlandırıyor" ifadelerini kullandı.

Başak Dizer, eşi Kıvanç Tatlıtuğ'un yakışıklılığıyla gururlandı ile ilgili etiketler Başak Dizer Kıvanç Tatlıtuğ
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.