Başak Dizer aşka geldi! Kıvanç Tatlıtuğ'a olan sevgisini böyle anlattı

Kıvanç Tatlıtuğ ile 2016 yılında evlenen ve Kurt Efe isminde bir çocuk dünyaya getiren modacı Başak Dizer, "Eşini nasıl seçmelisin?" başlıklı bir video paylaştı ve o sözleri ekledi. Ayrıntılar haberimizde...

Türkiye'nin en sevilen oyuncuları arasında yer alan Kıvanç Tatlıtuğ, 2016 yılında modacı Başak Dizer ile nikah masasına oturmuştu. Çift, Paris'te gerçekleşen sade bir nikah töreni ile dünyaevine girmişti. 6 yıldır da mutlu evliliklerini sürdürüyorlar.

Gözde ikilinin bu güzel evliliklerinden geçtiğimiz yıl da 'Kurt Efe' adını verdikleri bir bebekleri dünyaya gelmişti.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve mutlu aile pozlarıyla beğeni toplayan Başak Dizer, son olarak eşi Kıvanç Tatlıtuğ'un fotoğraflarını paylaştı.

Paylaştığı karelerde eşine övgüler yağdıran Başak Dizer, daha sonra "Eşini nasıl seçmelisin?" başlıklı bir video paylaştı. Videodaki sözlere cevaben "Savaşa da giderim net" deyip eşini etiketledi.

İşte o paylaşım...

Başak Dizer aşka geldi! Kıvanç Tatlıtuğ'a olan sevgisini böyle anlattı

Videoda ise "Eşini nasıl seçmelisin?" sorusuna şöyle yanıt veriliyor:

"Diyor ki onunla savaşa bile gidebileceğin birini seçmelisin. İlişkiler bir takım oyunu. Şimdi sen bile bile zayıf takım arkadaşı ister misin?"

Başak Dizer aşka geldi! Kıvanç Tatlıtuğ'a olan sevgisini böyle anlattı ile ilgili etiketler Başak Dizer Kıvanç Tatlıtuğ
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.