'Başak Demirtaş'ın adaylığı en çok CHP'ye zarar verir!'

Gazeteci Dr. Hulki Cevizoğlu ve Hukukçu-Yazar Fikri Akyüz ile 'Dualite' yeni bölümüyle bu akşam 21.00'de SuperHaber YouTube kanalında yayında...

Gazeteci-yazar ve Sosyolog Dr. Hulki Cevizoğlu ve Hukukçu-yazar Fikri Akyüz ile 'Dualite'nin yeni bölümünde, İsmail Küçükkaya’nın 6-7 Ekim’in yıl dönümünde Fox TV'ye çıkardığı Başak Demirtaş'ın Cumhurbaşkanı adayı olacağı iddialarını ve gündüz kuşağı programlarının yanlış politikalarını masaya yatırdı.

"MİLLET İTTİFAKI SİZ NEDEN ADAYINIZI AÇIKLAMIYORSUNUZ? BİZE SON DAKİKA GOLÜ MÜ ATACAKSINIZ?"

Dr. Hulki Cevizoğlu, "Başak Demirtaş önünde Atatürk fotoğrafıyla poz veriyor ama kendisi Atatürkçü değil. Küçükkaya'nın 6-7 Ekim olaylarının yıl dönümünde bu işin faili olan Selahattin Demirtaş'ın milleti sokağa döküp 37-57 kişi arasında can kaybının yaşandığı bir günde eşinin de Yasin Börü'nün katlediliği ve bu kadar insanın öldürüldüğü Başak Demirtaş'In televizyona çıkarılması televizyon haberciliği, programcılık ve sorumlu yayıncılık konusunda eleştireceğimiz noktalardan biri. Demirtaş aday olursa İstanbul’da İmamoğlu'na verilen oylar tamamen Demirtaş’a gider ve CHP'nin adayı zora düşer. Siz bize son dakika golü mü atacaksınız? Millet gidip tıpış tıpış oy mu verecek? Cumhur İttifakı'nın adayı ortada. Siz neden açıklayamıyorsunuz? Küçükkaya’nın yayını bir proje. FOX’un eski ana haber sunucusu Portakal bile, ‘Saçma sapan, iğrenç içerikler’ diyor." sözlerini kullandı.

'Başak Demirtaş'ın adaylığı en çok CHP'ye zarar verir!'

"BAŞAK DEMİRTAŞ'IN CHP TABANINDAN OY ALABİLECEĞİ ÖNGÖRÜLÜRSE KENDİ ARALARINDA BİR ANLAŞMA YAPABİLİRLER"

Fikri Akyüz, "Başak Demirtaş'ın aday olması konusunda bundan en büyük zararı CHP görür diye düşünürüm. Başak Demirtaş kentli kadınlardan ciddi bir oy alacaktır. Güneydoğudan zaten alır. Kentli kadınlar ve gençlerden de çok oy alır. Burada en büyük zararı CHP'ye verecektir. CHP'ye vereceği bu zarar öngörülürse tek aday olarak mesela Kemal Kılıçdaroğlu ya da Meral Akşener çatı aday olmak istediğinde Başak Demirtaş adaylıktan imtina edebilir. Son iki cumhurbaşkanı seçimlerine baktığımızda Selahattin Demirtaş aday olmuştu, çatı adayın dışında. Başak Demirtaş'ın aday olması muhtemel gözüküyor ki, ta ki çatı aday konusunda muhalefet bir aday belirlediğinde Başak Demirtaş'ın CHP tabanından oy alabileceği görülürse  kendi aralarında bir anlaşma tesis edebilirler. Tıpkı İBB seçimlerinde olduğu gibi. İttifa mensup değildi HDP, ancak dışarıdan destek vermişti. Burada da göstermek isteyebilir." dedi.

Hulki Cevizoğlu ve Fikri Akyüz ile 'Dualite'nin tamamını SuperHaber YouTube kanalından izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

'Başak Demirtaş'ın adaylığı en çok CHP'ye zarar verir!' ile ilgili etiketler Başak Demirtaş CHP HDP fikri akyüz Dr. Hulki Cevizoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.