Başak Demirtaş, DEM’in İBB adayı olmak için resmi başvuru yaptı!

Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için DEM Parti'den adaylık başvurusu yaptı.

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken en çok merak edilen şehir kuşkusuz İstanbul. Mevcut belediye başkanı Ekrem İmamoğlu ve en büyük Rakibi Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum'un yarışacağı seçimde DEM'in adayı olarak Başak Demirtaş'ın da yarışacağı belirtildi.

BAŞAK DEMİRTAŞ RESMİ BAŞVURUYU YAPTI

DEM Parti'nin İstanbul, Ankara ve İzmir'de aday çıkarıp çıkarılmayacağı büyük merak konusuydu. Gelen bilgilere göre Başak Demirtaş, bugün resmi adaylık başvurusunu DEM Parti'ye teslim etti.

Tele1'in haberine göre, DEM Parti İstanbul Milletvekili Özgül Saki, Başak Demirtaş’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunu bugün yaptığını açıkladı.

EKREM İMAMOĞLU İÇİN KÖTÜ HABER

DEM Parti önümüzdeki günlerde İstanbul, Ankara ve İzmir'de aday çıkarıp çıkarmayacağına karar verecek. Eğer DEM Parti İstanbul'dan aday çıkarırsa Ekrem İmamoğlu'nun oylarında büyük bir kayıp yaşanması bekleniypr.

Başak Demirtaş, DEM’in İBB adayı olmak için resmi başvuru yaptı! ile ilgili etiketler Başak Demirtaş Selahattin Demirtaş DEM Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.